Despre noi

Fotograf Copii

Monica

Bine ați venit pe site-ul meu de fotografie!

Mă numesc Monica și sunt un fotograf  cu experiență și pasionata să  capturez cele mai frumoase momente ale vieții.

Ca mamă, am dezvoltat abilitatea de a avea răbdare și a lucra cu copii și familiile lor pentru a obține fotografii autentice și pline de emoție. În timpul meu liber, îmi place să explorez și să descopăr lumi noi prin călătorii și să citesc pentru a-mi extinde orizonturile. Aceste experiențe mă ajută să îmi dezvolt abilitățile și să îmi aduc inspirație în munca mea de fotograf.

Fotografia este pentru mine mai mult decât un job, este o pasiune, o sursă de emoție și un puternic sentiment de iubire, iar prin fotografiile mele încerc să surprind aceste elemente din fiecare moment.

Vă invit să explorați portofoliul meu de fotografii și să vă bucurați de frumusețea capturată în fiecare imagine.

Ședințe Foto

Ședințele foto se pot desfășura fie în studioul nostru din inima Bucureștiului, fie în natură, pentru că ne bucurăm să fim aproape de Grădina Botanică, cea plină de culoare și de parfum. Pentru ședințele foto pe care le desfășurăm în interior avem pregătită recuzită diversă, din care cu siguranță veți avea ce să alegeți. Voi trebuie doar să veniți relaxati, îmbrăcați cât mai comod, fără imprimeuri, culori stridente sau alte elemente care încarcă vizual. Experienta de peste ani ne-a invatat ca este important ca fotografiile pe care le realizăm să fie oricând de actualitate, pentru că le veti privi și peste 10 și peste 20 și poate și peste 50 de ani.

Faceti o programare sau putem avea o discuție preliminară despre ceea ce vă doriți, iar apoi lăsați-vă pe mâinile noastre. Fără emoții, așa cum sunteți voi, autentici, plini de viață, spontani. Aparatul de fotografiat este doar un martor tăcut al fericirii voastre. De aceea fiecare zi este o provocare pentru noi, prin care încercăm să surprindem cadre și mai frumoase, și mai expresive, o competiție continuă cu realizările noastre precedente. În fotografie este nevoie și de o bună cunoaștere a oamenilor și este nevoie să fii un bun comunicator.

Comunicăm întâi despre ceea ce voi vă doriți de la fiecare ședință foto, iar apoi comunicăm prin imagini. Este extrem de important pentru noi ca imaginile să va reprezinte si sa transmită mesajul la care voi ați visat. Așa că nu uitați să ne oferiți detaliile pe care le considerați importante și fiți cât mai deschiși.

Vă așteptăm cu drag și multă voie-bună și ne punem experiența în slujba voastră!