Echipa

Alexandra - Madalina

Alexandra si Madalina

Cam în orice domeniu de activitate, în orice proiect, echipa este extrem de importantă pentru ca lucrurile să iasă bine. Și în fotografie este nevoie de o echipă bine sudată pentru a putea face o treabă excelentă. Ca într-un puzzle, dacă o piesă lipsește sau nu se potrivește, atunci lucrurile nu arată cum trebuie. Iar în fotografie chiar se vede lucrul acesta: fie pozele nu sunt ceea ce îți dorești, fie durează extrem de mult până ce poți intra în posesia lor, fie nu sunt editate așa cum ar trebui. Sunt multe situații care te pot nemulțumi și nu asta este ideea atunci când alegi să colaborezi cu un fotograf profesionist!

Echipa Kids Photography

Așa că echipa noastră este formată din doi fotografi îndrăgostiți de meseria lor, mereu în căutare de cele mai frumoase cadre, doi fotografi cu experiență care știu unde să privească și cum să surprindă emoțiile. Despre emoții este vorba în fotografie, deși poate că uneori avem senzația că este vorba despre culori, imagini și elemente de decor. Toate acestea ar fi egale cu zero fără emoție, trăire, autenticitate.

Și pentru că fotografiile noastre, ale celor doi fotografi, nu ar avea aceeași strălucire fără editarea profesionistă, avem lângă noi și 3 editori, la rândul lor experimentați și care-și iubesc meseria. Am ales această formulă pentru că fiecare dintre noi excelează în ceva anume, pentru că ne-am dorit să nu ne risipim în mai multe direcții, pentru că ne-am dorit să nu vă ținem foarte mult ca pe ace și să putem livra cât mai rapid fotografiile făcute în studio, în natură sau la evenimentele voastre speciale. Este tare important să te poți bucura de fotografii cât mai repede și să simți că așteptare la care ai fost supus a meritat din plin.

Echipa noastră lucrează zi de zi, cu multă dedicare și pasiune, la proiectele voastre numite amintiri de neuitat. Punem suflet în ceea ce facem, seriozitate, imaginație, creativitate, profesionalism și vrem să fim eficienți. Cu drag, pentru voi!