Filmări botez – Video botezuri

Vă oferim servicii foto şi filmări profesionale de calitate pentru evenimentele speciale din viața Dvs. Suntem videografi profesioniști și specializați în filmarea de nuntă, botez, cununii, serbări, corporate, videoclipuri muzicale și avem experiență în editarea și montarea în studio pentru că produsul final să fie cel așteptat.

Suntem pasionați de ceea ce facem și de oamenii cărora le creăm povestea. Ne adaptăm serviciile de filmare după cerințele Dvs pentru a vă asigura că filmarea va fi unică și personală.

Credit video: Andrei Dede Videography – andreidede.ro – filmări botez

Filmări botez

Pasiunea noastră pentru videografie la nivel profesionist a început în septembrie 2006 în televiziune unde am lucrat în mai multe proiecte sitcom precum „Baronii” de la Național TV, „Nimeni nu-i perfect” de la Prima TV și „Fete de măritat” la Prima TV.

Video botezuri Full HD

Și pentru că îți dorești să ai imortalizate cele mai frumoase și semnificative momente de la evenimentul tău special, vrem să te asigurăm că realizăm filmări HD de excepție, cu o atenție sporită la fiecare detaliu ce ține atât de producție, cât și de post-producție, așa că lasă-te pe mâinile noastre.

Cu noi veți avea cele mai frumoase imagini de la botez.

Pentru a planifica în cele mai mici detalii derularea acestui frumos eveniment din viața voastră de părinți vă rugăm să ne contactați. Pentru informatii despre investitie vizitați pagina prețuri.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0