Fotograf de botez

fotograf botez

Gata, au trecut emoțiile privind nașterea, ne-am acomodat deja cu statutul de părinți, cel mic ne zâmbește din ce în ce mai des, suntem mai relaxați, când…fără să ne dăm seama a și sosit momentul botezului. Sunt multe lucruri de pus la punct când vine vorba de botez! Vrem ca totul să iasă perfect, să avem parte de cât mai puțin stres și să ne bucurăm cât mai mult de moment.

 

 

Fotograf botez

Așa că unul dintre cele mai importante aspecte, fotografia, lasa-l în seama noastră, a unui fotograf botez. Ne vom începe ziua împreună, te vom însoți la biserică pentru punctul culminant al zilei, dar vom surprinde și cele mai frumoase momente de la petrecerea de botez.

Nu vă faceți nicio grijă, știm exact la ce trebuie să fim atenți, avem experiența altor astfel de zile importante și nu ne stă în fire să ratăm momentele cheie. Nici nu veți simți aparatul foto în preajma voastră, și totuși veți avea parte de cele mai frumoase, expresive și pline de viață imagini.

Fotograf de Botez

Realizăm fotografii care transmit emoție și care peste ani vă vor ajuta să retrăiți clipele speciale din ziua Botezului.

 

Pentru că botezul este o sărbătoare a familiei, a iubirii, un nou început pe care ni-l vom aminti o viață, ne continuăm povestea la biserică, acolo unde se petrec practic cele mai emoționante clipe, momentul creștinării în jurul căruia se adună părinții, nașii, bunicii, unchii, mătușile, prietenii apropiați. Încheiem ziua printre voi, pe ringul de dans și surprinzând tortul cu toate detaliile lui.

Așadar, vă așteptăm cu drag programările și împreună putem pune la punct toate detaliile pentru ca ziua botezului să fie cat mai placuta și să o puteți păstra în amintire prin intermediul celor mai frumoase fotografii realizate de un fotograf botez cu experiență!

Pentru a planifica în cele mai mici detalii derularea acestui frumos eveniment din viața voastră de părinți vă rugăm să ne contactați. Pentru informatii despre investiție vizitați pagina prețuri.

Distribuie