Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: aprilie 2019Informații generaleFotografiicopii.ro cu sediul pe Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București Sector 5, se supune și respectă toate legile în vigoare din România privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu înstrăineze în nici un fel către terți datele Dvs personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.Confidențialitatea datelor Dvs cu caracter personal rămâne una din preocupările noastre principale și prin prezența pagină va informăm cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului fotografiicopii.ro.

GDPR

Suntem aliniați cu regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele Dvs personale pe care ni le furnizați folosind site-ul nostru. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veți putea lasă comentarii, nu veți putea cere oferte de preț sau informații, pe scurt nu vom putea ține legătură.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Datele Dvs sunt folosite strict pentru a va putea contacta și trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale.

Contact via email

Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către adresa noastră de mail contact@fotografiicopii.ro, ne dați în mod direct consimțământul de a va răspunde ori de câte ori va fi necesar. În urmă contactului vom colecta adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a va putea răspunde sau contacta. Nu oferim altor terți datele Dvs personale și puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro.

Formularul de contact sau comandă produse/servicii

În urmă folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii sunt colectate următoarele date: nume și prenume, adresa, telefon și adresa de mail. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a va putea contacta și oferi serviciile noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro.

Contact telefonic

În urma folosirii contactului telefonic către numărul noastru de telefon 0723 132 537, ne dați în mod direct consimțământul de a va răspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul Dvs de telefon nu va rămâne stocat la noi decât dacă veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a va putea contacta. Nu vom oferi altor terți numărul Dvs de telefon în scopul de marketing. Puteți solicită ștergerea numărului de telefon printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro sau telefonic.

Formularul de comentarii pe blog

În cadrul blogului, în articole aveți posibilitatea adăugării de comentarii. În acest caz va sunt solicitate următoarele date: nume, adresa de mail și adresa website-ului personal dacă există. Aceste date rămân stocate la noi, nu le vom folosi pentru a va contacta sau trimite oferte. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro. Dacă la un moment dat va retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing pe blog, vom înceta prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta comentariile exprimate de către Dvs înainte de retragerea acestuia, considerând că acțiunea Dvs la vremea respectivă a fost voluntară.

Newsletter

În urmă folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii de pe site sunt colectate următoarele date: nume și adresa de mail în scopul de a va ține la curent cu noile oferte. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi pentru a va a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro. În cazul în care nu mai doriți să primiți mesaje newsletter, aveți posibilitatea de dezabonare direct din mesajul mail primit.

Analiză și statistici trafic

Site-ul fotografiicopii.ro folosește Google Analytics pentru a analiză modul în care vizitatorii folosesc site-ul și pentru a obține statistici cu scopul îmbunătățirii performanțelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelelor Dvs în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit și adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revenind direct Google Inc.

Rețelele sociale

Dacă ne contactați prin intermediul unei rețele sociale cum ar fi facebook, instagram, pinterest, twitter, va vom răspunde dar nu vom salva datele Dvs de contact decât dacă deveniți clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create până în prezent și pe care le vom crea în viitor. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro, specificând cu exactitate profilul și de pe ce rețea de socializare ne-ați contactat.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Nu oferim un termen, datele Dvs rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a va putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale. Puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@fotografiicopii.ro.Pentru mai multe informații sau soluționarea de litigii va rugăm să ne contactați pe adresa contact@fotografiicopii.ro sau folosind formularul de contact