Ședințe Foto Nou Nascuți

Ședințele de acest tip se realizează în general în intervalul 8-12 zile de viață ale bebelușului.

Venirea pe lume a unui copil este un moment magic, absolut special, un miracol pe care ne este greu să-l cuprindem în cuvinte. Cei care ați avut deja parte de un astfel de miracol, știți cât de emoționant este să-ți ții bebelușul în brațe, cât de fascinanți sunt în primele zile de viață.

Nu ne putem opri din a-i fotografia, le urmărim cu atenție fiecare grimasă, încercăm să citim pe fețișoarele lor dulci dorințele pe care încă nu știu să le exprime. Sunt atât de mici și nasc în noi atât de multă iubire, încât am da orice să prelungim aceste clipe de început.

Ședințe foto nou născuți sunt poate unul dintre cele mai firești și mai solicitate servicii. Dar și unul dintre motivele pentru care nu aș renunța la meseria de fotograf. Ca părinte, ai un număr limitat de șanse de a te bucura de prezența dulce și inocentă a unui nou-născut.

Ca fotograf nou nascuți, te întâlnești cu astfel de momente mult mai des și le poți surprinde în toată splendoarea lor. Un nou-născut transmite o liniște pe care cu greu o mai putem regăsi de-a lungul vieții. Somnul lor pare a fi păzit de zâne bune. Este poate cea mai frumoasă perioadă, sunt clipe unice pe care am vrea cumva să le păstrăm cu noi pentru totdeauna.

Vin în ajutorul vostru cu ședințe foto pentru nou-născuți, pe care le putem face atunci când bebelușul are între 8 și 12 zile. Vom realiza fotografii la care cu siguranță te vei uita de mii de ori, pe care le vei face cadou celor dragi și care îi vor fascina, peste ani, și pe copiii copiilor voștri.

Ședință Foto Nou Născuți

Vă invit să faceți o programare prealabilă, în funcție de data la care este preconizată venirea pe lume a bebelușului. În felul acesta nu riscăm să ratăm perioada aceasta de la 8 la 12 zile, în care copilul este cât de cât acomodat cu universul în care tocmai a poposit, în care și părinții au început să se obișnuiască ușor-ușor cu noua lor viață, începe să se creioneze un program, iar bebe încă are parte de somnuri lungi care ne vor ajuta să facem cele mai frumoase fotografii. Este bine ca bebe să doarmă în timpul ședinței foto, așa că încercați să-l țineți treaz înainte de întâlnirea noastră.

Pachete

Pachete disponibile doar în studioul din Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București

Mini

500 lei

 Sedinta foto pentru bebelusul cu varsta 8-30 zile impreuna cu parintii

 1, 2 wrapuri, bebelusul va fi doar infasat, nu imbracat in costumas

 15 imagini editate profesional, predate intr-o galerie privata on line.

 Sedința foto în studio, durează o ora

 Pret fotografii extra este 20 lei/imagine

 Termenul de livrare este de 20 zile lucratoare

Standard

750 lei

• 40 imagini editate profesional, predate intr-o galerie privata on line.

• Sedința foto în studio, durează 2 ore

• Portrete cu bebelusul, parintii si fratiorul/surioara mai mare sunt incluse

• 4 tinute la alegere oferite de noi, (2 costumașe și 2 wrap-uri

   • Bonus 3 fotografii digitale

• 1 fundal uni pentru cadrele cu părinții

• Pret fotografii extra este 20 lei/imagine

• Termenul de livrare este de 20 zile lucratoare

Premium

1200 lei

• 45 imagini editate profesional, predate intr-o galerie privata on line.

• Sedința foto în studio, durează 2 ore

• Portrete cu bebelusul, parintii si fratiorul/surioara mai mare sunt incluse

• 4 tinute la alegere oferite de noi, (2 costumașe și 2 wrap-uri)

• Bonus 3 fotografii digitale

• 1 fundal uni pentru cadrele cu părinții

• Album foto cu 20 pagini, format 20×20 cm

• Pret fotografii extra este 20 lei/imagine

• Termenul de livrare este de 20 zile lucratoare

Ședințe Foto Nou Născuți

Rezervați-vă timp suficient și țineți cont că în cazul ședințelor foto cu nou născuți este nevoie de pauze pentru schimbat, hrănit și alint. Este nevoie în plus și de multă răbdare, pentru că cei mici nu sunt întotdeauna dispuși să colaboreze.

Schimburile curate pentru nou-născuți sunt absolut necesare pentru că pot apărea situații neprevăzute. De ambient, avem noi grijă: temperatura este optimă pentru a putea schimba copilașul fără teama că ar putea răci.

În plus, la studioul nostru, poți alege dintr-o gamă largă de fundaluri la care se adaugă o recuzită impresionantă: bentițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănițe, coșuri, valize și multe altele care cred că nici măcar nu v-au trecut prin cap.

Ședință Foto Nou Născuți

Pe canalul YouTube puteți urmări video din timpul ședințelor foto.

Dacă aveți mai multe întrebări vă recomandăm să vizitați pagina întrebări frecvente sau prețuri. Pentru a rezerva o ședință foto nu ezitați să ne contactați.