Studio Foto

Ședințe foto nou nascuți

 

Kids Photography

 

În inima Bucureștiului, pe strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București am creat din praf de stele un loc special pentru momentele cheie din viața ta.

Este o zonă a Bucureștiului care încă păstrează farmecul boem de altădată, așa că imediat cum ajungi aici, vei fi pătruns de un sentiment de bine, liniște, tihnă. Aici te așteptăm pentru fotografiile de maternitate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei mame, pentru ședințele foto cu nou-născuți, atât de puri, de gingași și lipsiți de griji, pentru ședințele foto cu copilași mai măricei, menite să oprească timpul în loc la etapa copilăriei. Indiferent de ce imagini și emoții doriți să surprindeți, studioul nostru este ideal!

Atmosfera caldă, luminoasă, primitoare, intimă și plină de voioșie vă va face să vă simțiți în largul vostru, indiferent de vârstă. Recuzita a fost aleasă cu grijă, este mereu îmbogățită în funcție și de dorințele și ideile celor cu care lucrăm. Folosim materiale de calitate pentru că aparatul de fotografiat surprinde orice detaliu. Vă puteți bucura de decoruri de Crăciun, Paște, primăvară, decoruri cu specific maritim, jucării diverse, decoruri care ne trimit cu gândul la călătorii și multe altele pe care ne-ar face mare placere să le descoperiți cu proprii ochi.

Gândim împreună fiecare ședință foto, ținem cont de dorințele voastre, îi ajutăm pe cei mici să se simtă securizați și confortabil, fără a le îngrădi spontaneitatea și bucuria sinceră. Datorită experienței câștigate, știm exact ce trebuie să surprindem în cadrul fiecărei ședințe foto, indiferent de tematică.

Așadar vă așteptăm să descoperiți studioul nostru desprins din povești și creator de imagini unice!